به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر رفاهی ظهر شنبه در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم استان یزد اظهار داشت: کارفرمایان نیز روزانه 154 میلیون تومان از به کارگیری نیروی کار اتباع بیگانه سود می برند.
رفاهی با تأکید بر تغییر فرهنگ کار در جامعه افزود: برای مقابله با نیروی کار اتباع بیگانه که بیشتر مشاغل سخت و سنگین را انجام می دهند، باید فرهنگ کار را تغییر دهیم و نیروهای بومی را تشویق به انجام این کارها کرده و کم کم جایگزین نیروی کار اتباع بیگانه کنیم.
وی جرائم موادمخدر، سرقت، تصادفات و به کارگیری اتباع بیگانه و طلاق را به ترتیب مهمترین جرائم استان یزد ذکر کرد و افزود: با توجه به اینکه معضل به کارگیری اتباع بیگانه در کارگروهی که در اصفهان تشکیل شد بررسی و راهکارهای مقابله با آن ارائه شد، به زودی و به صورت ترویجی اجرا و عملیاتی می شود.
دادستان عمومی و انقلاب یزد نیز در این نشست با اشاره به تشکیل معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در قوه قضائیه اظهار داشت: این معاونت در مرکز و همه استان های کشور تشکیل شده و با توجه به اینکه بیش از یک سال از عمر آن نگذشته است، دستاوردهای خوبی در زمینه پیشگیری از وقوع جرم به دست آورده است.
جمال قضاوتی بیان داشت: یکی از اهداف این معاونت تشکیل شورای پیشگیری از وقوع جرم در استانها با مشارکت مسئولان امنیتی، انتظامی، قضاوتی و جمعی از مدیران کل استان به منظور ارائه راهکارهای مناسب برای کاهش جرائم است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: با توجه به تعامل و هماهنگی میان دستگاه های قضایی، اطلاعاتی و انتظامی، استان یزد از لحاظ امنیتی در مقایسه با سایر استانها وضعیت مطلوب و خوبی دارد.
دادستان عمومی یزد یکی از جرم های مهم استان یزد را سرقت ذکر کرد و ادامه داد: خوشبختانه جرم سرقت در استان یزد در شش ماهه اول سال جاری در مقایسه با شش ماهه اول سال گذشته روند نزولی داشته است.
قضاوتی، اعمال منافی عفت و به کارگیری اتباع بیگانه را از دیگر جرائم استان ذکر کرد و افزود: این دو جرم در کارگاه آموزش پیشگیری از وقوع جرم که در استان اصفهان برگزار شد، بررسی و راهکارهایی برای جلوگیری از وقوع این جرایم ارائه شد که به زودی اجرایی خواهد شد.
نظر شما